Köpt nya redskap för hemmaträning!

Hej på er igen!

Nu var det dags för mig att uppdatera bloggen lite igen kände jag. Denna gång ska jag prata lite mer om träning. Som jag nämnde i detta inlägget gillar jag att träna hemma. Jag skrev i det inlägget om min bosuboll jag precis köpt då.

Att träna med en bosuboll är väldigt givande, men det är svårt att få den där tunga styrketräningen som jag faktiskt också är ute efter! Därför har jag bestämt mig för att utöka mitt lilla hemgym med nya redskap.

Skivstångsställning samt vikter

Knäböj

En skivstång är definitivt något av det mest essentiella när det kommer till tung styrketräning. Så det har jag tänkt att köpa, dock lade jag alla mina pengar nu på en skivstångsställning samt vikter. Det var nämligen ett bra erbjudande online som jag inte kunde motstå. Dock är en ställning också riktigt bra och eftersom jag främst kör knäböj har jag inte jättemycket nytta av endast stången just nu. Men jag ska vänta till nästa löning och då blir det till att köpa en skivstång också! Här kan du läsa mer om en skivstångsställning.

Den ställning jag köpte är av märket master fitness och vikterna detsamma. Viktplattorna är totalt på 80 kg och om stången jag kommer köpa väger cirka 20 kg kommer jag alltså ha hela 100 kg totalt. Det tror jag kommer räcka jättelänge för mig. Starkast är jag nog i marklyft och där har jag kört på 70-80 kg som mest. I värsta fall är det bara att köpa lite mer viktplattor, ytterligare 10-20 kg kommer troligtvis räcka en livstid för mig 😉

Planerar en USA resa

Tänkte även kort nämna att jag och en god vän planerar att åka till USA nästa vår (2018). Jag har aldrig varit där och det är något jag sett fram emot väldigt länge. Ändå sen man var liten har man ju sett amerikanska filmer med mera och även om jag inte är superförtjust i all sån kultur är det ju ändå ett riktigt intressant land. Naturen är också helt fantastisk på många ställen vill jag påstå. Tänkte uppdatera lite mer om vår planerade rutt framöver, nu måste jag tyvärr springa iväg på ett ärende! Vi hörs, puss och kram!